Om mig och min blogg

Vad kul att du har hittat hit till min blogg. Kanske vill du veta lite mer om mig och vad jag sysslar med. Jag är en kille som är bosatt i Stockholm och arbetar som frilansande webbdesigner. Det innebär att jag arbetar för flera olika företag och att jag arbetar på distans, detta är något som ger mig en stor frihet i arbetslivet. Här kan du läsa ner om hur mitt liv ser ut.

Då mitt största intresse är just webbdesign, samtidigt som det är mitt jobb, kommer du att få läsa om saker rörande just det här. Om jag letar efter nya projekt kommer jag skriva om det, kanske har du ett som passar mig? Jag designar till exempel bloggar och ger även tips på hur du på bästa sätt kan designa din egna blogg. Det är inte så svårt som du kanske tror och med mina tips kommer det bli mycket enklare.

Lär dig allt om trender inom webbdesign

Du kan läsa om mycket olika saker i min blogg, bland annat kommer jag diskutera olika trender inom webbdesign. Det är någonting som förändras regelbundet och om du vill hålla dig uppdaterad så är min blogg det bästa stället att hålla utkik på. Jag försöker att alltid vara först med att berätta om vad som är nytt inom branschen så du behöver inte vara rädd för att missa någonting när du läser här.

Vill du lära dig mer om webbdesign?

Jag tipsar även nybörjare om knep som är bra att kunna inom webbdesign. Jag berättar om hur du kan syssla med detta på ett effektivt sätt. Jag brinner för webbdesign och jag önskar att fler människor ska få upp ögonen för detta. Självklart kommer jag även att tipsa dig om sajter som är riktigt snyggt designade, och som även vunnit pris för sin design så att du kan få inspiration. Varmt välkommen till min blogg.